GenelGündemHaber

CarrefourSA, “Taze Hazır Yemek” üretim ve satışına başlıyor

 CarrefourSA, müşterilerini güvenilir, sağlıklı ve taze hazır yemeklerle buluşturuyor.

Abone Ol  
 
63 / 100

 

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Sabancı Holding ve Carrefour Grup iştiraki CarrefourSA, müşterilerine Türk mutfağındaki lezzetlerden sandviç çeşitlerine, salatalardan ızgaralara kadar güvenilir, sağlıklı ve taze hazır yemekler sunuyor.

CarrefourSA marketlerinde yer alacak olan hazır yemekler, 6 aylık Ar-Ge çalışması sonucunda ortaya çıktı. Türk gastronomi kültüründe tencere yemeği olarak bilinen lezzetlerden sandviç çeşitlerine, salata ve ızgaralara kadar mönüde 32 çeşit ürün bulunuyor.

Tüm ürünlerin ham maddeleri, market içindeki reyonlardan günlük olarak alınıyor. Ürünler, taze bir şekilde müşterilerle buluşuyor. Ürünlerin fiyatları 9,95 TL ile 27,95 TL arası değişiyor.

Forum İstanbul Lezzet Arası’nda kurulan merkezi mutfakta CarrefourSA’nın profesyonel şefleri eşliğinde hazırlanan ürünler, üretim süreçlerinin tüm aşamalarında hijyenik koşullarda Kovid-19 önlemlerine de dikkat edilerek üretilip hazırlanıyor. Paketlenen ürünler soğuk zincir kırılmadan satışa sunuluyor.

Mağazada ya da evde ısıtılarak tüketilebilen hazır yiyecekler, tazeliğini koruyarak müşterilerle buluşuyor. Mevsimine göre hazırlanan lezzetlerin yanı sıra vegan ve vejetaryenlere de özel yiyeceklerin yer aldığı taze ürünler, gıdaya uygun ambalajlarla müşterilere sunuluyor.

 

– Lezzet Arası restoranları koronavirüse karşı tüm önlemler alınarak açıldı

 

İlki 2019 yılında hizmete giren Lezzet Arası restoranlarından, bugün için MaltepePark, Forum İstanbul, Marmara Forum, MarmaraPark, Fulya, Naitulus, Metropol İstanbul, Bursa Nilüfer, Adana M1, İzmir Balçova, Mersin Palm City, Hilltown Karşıyaka ve Pendik Neomarin olmak üzere toplam 13 adet bulunuyor.

Koronavirüse karşı tüm önlemler alınarak yeniden hizmete başlayan Lezzet Arası çalışanlarının, her gün ateşleri ölçülerek restoranlara girişleri sağlanıyor.

Açık mutfak anlayışı uygulanan Lezzet Arası’nda sosyal mesafeye uygun bir şekilde çalışılıyor. Her çalışanın 30 dakikada bir el yıkadığı restoranların birçok noktasında el dezenfektanları yer alıyor.

Yemeklerin servisi, çalışanlar tarafından gerçekleştiriliyor. Salata, tatlı veya mezeler, müşterilere özel olarak paketlenmiş bir şekilde sunuluyor.

Kasalarda paravanların yer aldığı, ödemelerin temassız olarak alındığı Lezzet Arası restoranlarında bulaşıklar ise her seferinde 85 derece sıcak suyla endüstriyel tip bulaşık makinelerinde yıkanıyor.

Etiketler

İlgili Makaleler

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu
Kapalı
son dakika haberler aktüel ürünler bim aktüel ürünler a101 aktüel ürünler altın kaç para oldu dizi reyting sonuçları güncel haberler asgari ücret maaşlar en son çıkan telefon modelleri dünyadaki son gelişmeler transfer haberleri savunma sanayi tiyatro saatleri